PUNE, make-up om te kussen

red-lipstick_t20_RKgbwX
Een volledige, easy-to use make-up lijn gemaakt in Italië, ontwikkeld door topvisagisten voor de moderne en stijlvolle vrouw. Pune staat voor een Maastrichtse ‘Kus’ en is ontstaan uit een samenwerking van topvisagisten.

Een volledige, easy-to use make-up lijn gemaakt in Italië, ontwikkeld door topvisagisten voor de moderne en stijlvolle vrouw. Pune staat voor een Maastrichtse ‘Kus’ en is ontstaan uit een samenwerking van topvisagisten met een gepassioneerd creatief team. De liefde voor het Maastrichtse soigneren is de gezamenlijke ambitie. Jezelf het beste gunnen, er alles aan doen om te stralen.

Pune staat voor een hoogwaardig assortiment make-up waarmee iedere dag de perfecte look gecreëerd kan worden. Van een basis dag make-up tot een elegante party en avondlook, een kleurenpallet met een Maastrichts gevoel. Pune is alleen te verkrijgen bij door Pune getrainde professionals. Het Pune assortiment heeft sterke basics en essentials, is dierproef- en parabenen vrij en gaat mee met de tijd en trends en is hiermee een perfecte aanvulling voor Zence!

deel dit bericht