Kapper Grootebroek

Kom je uit Grootebroek?

Zence is de meest persoonlijke en veelzijde kapper in de buurt van Grootebroek. Vakmanschap, passie, kwaliteit, maar ook gezelligheid is heel belangrijk voor ons. West-Friese nuchterheid, maar met een werelds gevoel voor stijl.
Daarnaast hebben wij de meeste expertise in Krullenknippen in de buurt van Grootebroek. Wij zijn een van de weinige kappers die knippen volgens de CurlSys ® methode, aangevuld met uitgebalanceerde technieken in verzorging en droging resulteren deze behandelingen gegarandeerd tot de ultieme krullen boost. Een unieke techniek die al meer dan 25 beoefend wordt bij Zence.

Meer over Zence

Al sinds 1988 is Olga van Westen eigenaresse en het vertrouwde gezicht van Zence kappers, gevestigd aan de Nieuweweg in Hoogkarspel.

Zence is een samentrekking van Zen (een Japanse vorm van meditatie, om optimaal tot rust te komen) en Sense (het Engelse woord voor gevoel). En eigenlijk verwoordt dit precies hoe Zence te werk gaat: wij besteden in alle rust, maximale aandacht aan de klant. Om deze reden werken wij ook bewust met een relatief klein team, en heeft u bij ons in de salon zelf ook de ruimte. Een bezoek aan de kapper zou geen haastklus moeten zijn, maar juist een comfortabel rustpunt in het snelle leven van alledag.

Olga en haar team volgen alle trends en ontwikkelingen op het gebied van haarverzorging en haarmode op de voet. Zij volgen ieder seizoen trainingen en cursussen om van de laatste technieken, producten en trends op de hoogte te zijn. Daarbij houden zij uiteraard de modetrends nauwlettend in de gaten. Zence: al meer dan 30 jaar professioneel vakmanschap: altijd vernieuwend en volgens de laatste modetrends. 

Maak een afspraak

Wil jij je bij ons laten knippen? Wij doen het graag!
Je kunt altijd bij ons een afspraak maken
Door op de knop hieronder te klikken kun je online een afspraak bij ons maken.