behandelingen

de in- én outs over zence

Zence: dé krullenkapper!

Krullen? Voor de één een pretje voor de ander een ramp. Het lijkt of je er weinig aan hoeft te doen, maar niets is minder waar.

Bij Zence zijn we 25 jaar geleden al begonnen om gekruld haar op een speciale manier te knippen. Wij zagen dat het knippen van krullen speciale kniptechnieken, gereedschappen en verzorging vraagt, en wij hebben ons daarin destijds gespecialiseerd en blijven ons daarin ook steeds vernieuwen volgens de laatste ontwikkelingen.

Om de natuurlijke valling in van zichzelf krullend haar optimaal tot zijn recht te laten komen, hebben de kappers van Zence een speciale vakopleiding gevolgd bij de Amerikaanse vak kapper Brian Mc Clean. Bij deze zogeheten CurlSys ® krulknipmethode volgen we nauwkeurig de lijn van de krullen, wat een fantastisch effect oplevert.

Door deze techniek behoud je je natuurlijke krul, waardoor je krullenbos extra gezond en vol is. Goed verzorgd haar straalt, net als de dame en heer zelf! Wij geven uitgebreid advies over de beste verzorging van je krullen. Door onze unieke manier van knippen en 100% biologische behandeling blijft elke haar onbeperkt beschermd tot in de punten!

De CurlSys ® methode: het perfecte antwoord voor zowel natuurlijke krullen als gepermanent haar

CurlSys ® is de geregistreerde merknaam voor het revolutionaire gepatenteerde knipconcept van Brian McLean. Het concept bestaat uit speciale technieken en scharen, en er wordt zowel met rechts
als links geknipt. Voordat een salon het CurlSys ®-logo mag dragen moeten medewerkers meerdaagse trainingen succesvol hebben doorlopen.

In tegenstelling tot de algemene kniptechniek waarbij een bundel haar recht afgeknipt of ingeknipt wordt, wordt bij de CurlSys ®techniek een curve geknipt in een bundeltje haar dat van nature al bij elkaar hoort. Door de speciale ronde kniptechniek valt het mooi met de krul/slagrichting mee. Het haar wordt minder zwaar, voller bij de hoofdhuid en punten zullen krullen in plaats van pluizen.

Ook geschikt voor steil, fijn of weerbarstig haar
Laat je niet misleiden door de naam. De technieken zijn ook toepasbaar op bijvoorbeeld fijn haar om volume te creëren, of op dik haar om het lichter te maken. Openvallende platte kruinen kunnen op zodanige wijze geknipt worden dat ze beter vallen in het haar. Bij de CurlSys ® methode wordt er rekening gehouden met de natuurlijke valling van het haar waardoor het uiteindelijk mooier en beter valt.

Laat je weelderige krullenbos temmen. Zence, de krullenkapper weet raad!