kleuren

Kleuren

Bij het kiezen van een haarkleur is het belangrijk om te kijken naar de conditie en structuur van het haar. Daarnaast kijken we naar de kleur van uw huid en ogen. Dat doen we omdat koude of warme, donkere of lichte kleuren in het gezicht verschillende accenten naar boven kunnen halen. Dit kunnen we bekijken door middel van een kleuren analyse. Het meest belangrijke is natuurlijk uw eigen wens en wat u zelf mooi vindt. Bij Zence kunt u vertrouwen op deskundig advies, al onze hairstylisten zijn volledig opgeleid tot kleurspecialist.

Voor onze kleuringen werken wij met de ECOLORGY producten van Oolaboo, waarbij we zelfs voor de meest gevoelige huidtypen een geschikte haarkleuring kunnen bieden.

Dit kleuringssysteem ecolorgy is geïnspireerd op ecologie: De wetenschappelijke studie van de relaties van levende organismen met respect tot elkaar in hun kleurrijke en natuurlijke omgeving.
Oolaboo verwerkt pure truffelolie in het kleuringssysteem. Truffelolie is een van de rijkste bronnen op het gebied van vitamine B. Tijdens het kleurproces voedt de truffelolie op een intensieve manier elke vezel van het haar. De zuivere kleurpigmenten zijn zo fijn als poeder en dringen daardoor dieper door in het haar, zodat je lang kunt genieten van het kleurresultaat.