Let's Party

Bruidjes en feestjes

Er zijn gelegenheden waarvoor je voor haar en make-up alles uit de kast wilt halen. Of dit nu voor je trouwdag, gala of een andere speciale gelegenheid is.

Naast het perfecte kapsel voor ‘deze mooiste dag van je leven’, verdient de make-up van de bruid uiteraard ook speciale aandacht. Op je trouwdag wil je er natuurlijk de hele dag perfect uitzien, en niet alleen je bruidsjurk speelt daarbij een rol.
Een welgemeend advies luidt: blijf op deze speciale dag vooral jezelf. Bruidsmake-up kan het beste zo natuurlijk mogelijk blijven, zonder al te felle kleuren. Het mooiste effect behaal je met natuurlijke make-up, die op zo’n manier wordt aangebracht dat het de mooie en sterke punten in je gezicht accentueert en eventuele oneffenheden camoufleert. Dat is de kracht van subtiele schoonheid! Bij Zence geven wij je graag professioneel advies. Wij raden je aan, voorafgaand aan de grote dag een proefkapsel en proef make-up uit te proberen, zodat alles duidelijk is voor de grote dag. Vraag naar ons speciale feest-arrangement.

Trouwen gebeurt meestal maar één keer, maar heb je een gala, een rode loper event of andere gelegenheid waarvoor je die ultieme party-look wilt hebben? Zence laat je schitteren!