Knippen, stylen en kleuren

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

We Work Hard To Provide You The Best Quality Plants And Succulents

Het knippen van uw haar begint bij Zence met een adviesgesprek. Het is namelijk belangrijk dat een kapsel goed bij u past. Bij de structuur van uw haren, maar ook bij de vorm van uw gezicht. Er bestaan wel zeven verschillende gezichtsvormen: hartvormig, ruitvormig, rond, vierkant, langwerpig, ovaal en peervormig. Door een goede coupe kunt u bepaalde eigenschappen accentueren of juist camoufleren. De professionele haarstylisten van Zence geven u graag gericht advies, met tips over de verzorging en styling van uw haar.

Kleuren

Bij het kiezen van een haarkleur is het raadzaam om te kijken of deze goed past bij de tint van uw huid en de kleur van uw ogen. Verder is het natuurlijk ook belangrijk om een haarkleur te kiezen die u vooral mooi vindt. Grofweg is er een onderscheid te maken tussen donkere versus lichtere en warme versus koude kleuren. Bij Zence kunt u vertrouwen op een deskundige kleurenanalyse. Al onze hairstylisten zijn volledig opgeleid tot kleurspecialist.

Interested? Shop This Plant Collection!

Neque porro quisquam est, qui dolore ipsum quia dolor sit amet, consectetur adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt.