Zomer Haartrends 2024 voor de Dames

velizar-ivanov-9nTxnFaSR_Q-unsplash

Bij Zence Kappers zijn we enthousiast om de zomer haartrends van 2024 voor de dames te delen! Deze zomer draait om een prachtige mix van klassiek en nieuw. Hier zijn de highlights:

Natuurlijke Textuur: Laat je natuurlijke haar zien! Of je nu krullen, golven of steil haar hebt, de natuurlijke look is helemaal in. Minder gedoe met styling en meer jezelf zijn.

Korte Kapsels: Pixie cuts, bobs en andere korte stijlen zijn perfect voor de warme dagen en super trendy. Ze bieden een frisse en gemakkelijke manier om de zomer door te komen.

Vintage Vibes: Stijlen uit de jaren ’70 en ’90 maken een comeback. Denk aan shag cuts, curtain bangs en gelaagde kapsels die een retro gevoel met een moderne twist geven.

Wet Look: Dit seizoen zien we veel “wet looks”. Haar dat eruitziet alsof het net nat is, gestyled met gel voor een glanzende, strak achterover gekamde finish.

Leuke Accessoires: Zijden sjaals, parelclips en grote scrunchies blijven een hit en geven je look net dat beetje extra flair.

Glanzend en Gezond: Glanzend haar is een must. Goede verzorging staat centraal, met producten die je haar hydrateren en laten stralen.

Of je nu gaat voor een subtiele verandering of iets gewaagds wilt proberen, er is voor ieder wat wils deze zomer bij Zence Kappers! Kom langs en laat ons je helpen de perfecte zomerse look te creëren.

deel dit bericht

vakantie 🏖️

Zence gesloten van dinsdag 6 tot en met zaterdag 10 augustus