Corona Update

corono-klein

Veilig en verantwoord

Wij van Zence willen u én onszelf graag mooi, maar in de salon ook veilig en verantwoord door de corona crisis heen loodsen. 

Zolang extra maatregelen nodig zijn om onze behandelingen op een veilige en verantwoorde manier uit te kunnen voeren, zullen wij dat in het belang van iedereen doen. Wij volgen hierbij de voorschriften van het RIVM en de richtlijnen van de Nederlandse kappersbond ANKO.  

 

Wat kunt u bij ons aan maatregelen verwachten?

 

  • Wij zorgen ervoor dat u 1,5 meter afstand kunt houden tot andere klanten.
  • Bij binnenkomst in de salon hangt u zelf uw jas aan de kapstok, om onderling contact met onze medewerkers tot een minimum te beperken.
  • Vervolgens desinfecteert u uw handen met de bij ons aanwezige handgel.
  • Voor iedere klant ligt er een schoon pakket klaar bestaande uit: een kaplaken en een mondmasker. Beide worden na iedere klant op 60 graden gewassen, waardoor deze 100% virusvrij zijn. Tevens wordt voor iedere klant een schone set van kammen en scharen gebruikt.   
  • Onze medewerkers dragen allemaal een chirurgisch mondmasker en werken met handschoenen. 
  • Na iedere klant wordt de stoel, wastafel en het planchet bij de spiegel volledig gereinigd, voordat de volgende klant plaats neemt. 
  • Koffie en thee blijven wij serveren, maar ook met gepaste hygiënemaatregelen.     

 

  • Last but not least: heeft u gezondheidsklachten die horen bij het coronovirus? In dit geval helpen wij u graag op een later tijdstip indien u weer volledig klachtenvrij bent. Dit mag u van ons team verwachten, maar verwachten wij zeker ook van u.  

Wij zullen ons best doen om u bij Zence de salonervaring te geven zoals u die van ons gewend bent: een comfortabele behandeling in alle rust en met aandacht. Ongetwijfeld zal het door de maatregelen anders gaan, en ligt de aandacht nadrukkelijker op veilig en verantwoord: in uw en in ons belang! 

 

Samen vechten we tegen corona. Wij hopen u door dit samen zo aan te pakken weer snel de vertrouwde behandelingen te kunnen bieden zoals u die altijd van ons gewend was. 

 

Blijf gezond

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email